jtk
Los Angeles
02:14
Mexico City
04:14
 New York
05:14
    Dubai
13:14
 New Delhi
14:44
     Tokyo
18:14
   Sydney
20:14
Kontakt
Adres: ul. Racławicka 2 lok. 5
            42-200 Częstochowa
            Polska

tel./fax : +48 343 711 111 (język polski)
GSM:      +48 539 611 111 (język polski)
GSM:      +48 572 311 111 (język polski, angielski)
GSM:      +48 733 511 111 (język angielski, hindi)
GSM:      +48 532 411 111 (język angielski, arabski)

E-mail: kontakt@jtk.pl

Skype: jurajskitrust

NIP: 5731012138
REGON: 150061867
KRS: 0000442823

Godziny otwarcia


poniedziałek - piątek: od 8:30 do 16:30

Konto bankowe


mBank
Konto PLN: 63 1140 2004 0000 3702 7537 8491
Konto USD: 53 1140 2004 0000 3412 0328 3728

Wypełnij formularz kontaktowy, skontaktujemy się z Tobą tak szybko jak to możliwe.

Kursy średnie walut NBP
dolar amerykański
3,6061  
euro
4,2359  
korona czeska
0,1649  
Kursy walut niewymienialnych NBP
afgani (Afganistan)
5,2496  
birr etiopski
0,1333  
colon salwadorski
0,4120  
Kursy giełdowe LBMA

Warning: simplexml_load_file(http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/GOLD_2.xml?trim_start=2014-07-01&trim_end=2019-07-24&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 48

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/GOLD_2.xml?trim_start=2014-07-01&trim_end=2019-07-24&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j" in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 48
złoto
USc/troz  
srebro
16.995 USc/troz  
Kursy giełdowe LME

Warning: simplexml_load_file(http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/ALUMINIUM_21.xml?trim_start=2014-07-23&trim_end=2019-07-24&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 66

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/ALUMINIUM_21.xml?trim_start=2014-07-23&trim_end=2019-07-24&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j" in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 66
aluminium
USD/t  

Warning: simplexml_load_file(http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/TIN_36.xml?trim_start=2014-07-23&trim_end=2019-07-25&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 72

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/TIN_36.xml?trim_start=2014-07-23&trim_end=2019-07-25&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j" in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 72
cyna
USD/t  

Warning: simplexml_load_file(http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/ZINC_26.xml?trim_start=2014-07-23&trim_end=2019-07-24&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 78

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/ZINC_26.xml?trim_start=2014-07-23&trim_end=2019-07-24&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j" in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 78
cynk
USD/t  

Warning: simplexml_load_file(http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/COPPER_6.xml?trim_start=2014-07-01&trim_end=2019-07-18&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 84

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/COPPER_6.xml?trim_start=2014-07-01&trim_end=2019-07-18&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j" in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 84
miedź
USD/t  

Warning: simplexml_load_file(http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/NICKEL_41.xml?trim_start=2014-07-03&trim_end=2019-07-25&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 90

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/NICKEL_41.xml?trim_start=2014-07-03&trim_end=2019-07-25&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j" in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 90
nikiel
USD/t  

Warning: simplexml_load_file(http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/LEAD_31.xml?trim_start=2014-07-23&trim_end=2019-07-24&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 96

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.quandl.com/api/v1/datasets/OFDP/LEAD_31.xml?trim_start=2014-07-23&trim_end=2019-07-24&auth_token=EAG7pVok5ExaMyRJvb3j" in /wp-content/themes/jtk/sidebar-kursy.php on line 96
ołów
USD/t